Játék a természetben

A játék a gyermekkor legfontosabb, legmeghatározóbb és legfejlesztőbb eszköze. Neves pszichológiai, pedagógiai kutatások is alátámasztják, hogy a gyermek a külvilágból és saját belső világából tapasztalt benyomásait, játék közben dolgozza fel, gondolja újra, ekkor nyer értelmet számára az, amit eddig nem tudott világosan.

Read More

Beilleszkedés az iskolába

A beilleszkedés néha nekünk felnőtteknek is nehéz, hát, még ha egy iskolát kezdő gyermekről van szó. Ahhoz hogy a gyermek a legjobb teljesítményt nyújtsa, nem csak testileg, de lelkileg is egészségesnek kell lennie.

Read More

Iskolaérettség feltételei

Már csak pár napot kell aludni ahhoz, hogy minden iskolában megszólaljon a csengő, ezzel megkezdődjön a tanítás. Ennek apropóján fontosnak gondoltam egy alapos összeállítást arról, mik is az iskolaérettség kritériumai.

Read More
Részletes információ
Azért használjuk a sütiket a weboldalunkon, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalunkon használt sütiket a böngésződ segítségével blokkolhatod. Az oldalunkon használunk tartalmat más oldalakról, ezeket az alábbi választón keresztül blokkolhatod. További információkért olvasd el az alábbi oldalt is.
Youtube
Engedélyezem a tartalom megjelenítését - Youtube
Vimeo
Engedélyezem a tartalom megjelenítését - Vimeo
Google Maps
Engedélyezem a tartalom megjelenítését - Google