Még vége sincs a nyárnak, de már most mindenkinek hiányoznak a medencékben töltött percek, a grillezések és a kellemes meleg nyári estéken tett séták. Ezért fontosnak tartottam készíteni egy kis összeállítás arról, hogy mely időszakokban vehetünk majd egy kis lélegzetet az idei tanévben.

Mennyi szabadság jár nekünk idén a dolgos munkanapok közben.

Vegyük elő a naptárakat!

Az idei tanév rendje:

2019/2020-as tanév első tanítási napja Szeptember 2-án hétfőn lesz, az utolsó pedig 2020 Június 15-én szintén hétfőn, ami összesen 180-an tanítása napot tesz ki.

A szünetek a következőképpen alakulnak:

Őszi szünet: Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap Október 25-e péntek, az őszi szünet utáni első tanítási nap pedig November 4-e hétfő.

Téli szünet: A téli szünet előtti utolsó tanítási nap December 20-a péntek, a téli szünet utáni első tanítási nap Január 6-a hétfő.

Tavaszi szünet: A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap Április 8-a szerda, a tavaszi szünet utáni első tanítási nap Április 15-e szerda.

A tavaszi szünet után pedig már csak egy kicsit kell kitartani, és újra mindenki felveheti a strandpapucsokat, fürdőruhákat, hiszen újra vár ránk a nyári szünet.

A Fecsegő Tipegők fejlesztőház egész évben nyitva tartja kapuit, a szünetek idejét is beleértve. Az óvodás és kisiskolás külön angol foglalkozások mellett, egyéni és csoportos TSMT mozgásfejlesztésre, illetve komplex mozgásvizsgálatra is várjuk a gyermekeket 3 hónapos kortól 14 éves korig.

Óvodás és iskolás angol nyelvi nevelés

Hogyha bármilyen aggodalmad van azzal kapcsolatban, hogy a gyermeked megfelelően fejlődik-e keress bizalommal és vedd fel velem a kapcsolatot IDE kattintva.

Ha tetszett a bejegyzésem, kövesd a Fecsegőtipegőket a Facebook-on is.